top of page

Liftingul natural al feței

Ce înseamnă rejuvenarea naturală a feței și decolteului ?

Liftingul natural este o metodă manuală de tratament facial, complet neinvazivă, o alternativă unică la injecțiile cu Acid Hialuronic sau Botox, dar cu rezultate absolut similare.

Liftingul natural se efectuează într-o stare de relaxare completă, principiile pe care se bazează fiind cele fiziologice și reparatorii proprii corpului uman, de decongestionare a mușchilor faciali și de stimulare a producției de colagen și elastină. Efectele se obțin aproape instant, structurile feței recăpătându-și rapid prospețimea și vitalitatea. Este practic o gimnastică/fitness a mușchilor feței, prin care aceștia sunt tonifiați ”ca la sală”.

Grație stării de relaxare  în care se efectuează, liftingul natural influențează pozitiv toate aspectele vieții integrând holistic corpul, mintea și sufletul. Pacientul resimte o stare generală de bine, o senzație intensă de euforie și confort, înlăturându-se astfel orice urmă de stress și de oboseală.

Tehnica manuală de rejuvenare poate fi considerată o tehnică de masaj facial, însă cuvântul ”masaj” nu este potrivit, deoarece mișcările sunt delicate și ușoare, ca o mângâiere. Aceste mișcări specifice se adresează pe rând tuturor țesuturilor moi ale feței, atât superficiale cât și profunde (piele, țesut conjunctiv și mușchi), restabilind fluxul normal al nutrienților, eliberând aderențele formate între țesutul conjunctiv din dermă și fasciile ce înconjoară mușchii și oasele și conferind elasticitate pielii, dar mai cu seamă tonifiind  în egală măsură, toți mușchii faciali.

În ce constă tehnica terapeutică de rejuvenare ?

Mișcările delicate, specifice acestei tehnici, se aplică în 6 ședințe, care se succeed la interval de 2-3 zile, urmate de altele 2 la interval de 2 săptămâni. Fiecare ședință se va adresa, pe rând, tuturor structurilor implicate în expresia feței (piele, țesut conjunctiv și mușchi), iar rezultatele vizibile vor apărea gradual, de la o zi la alta. După terminarea acestor ședințe se recomandă câte o ședință  de întreținere pe lună, pentru menținerea rezultatelor pe termen lung. Ședințele de întreținere au rolul de a potența efectele obținute și vor ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului. După o ședință de aproximativ 60 minute, vă veți simți și arăta ca după o noapte de somn odihnitor.Deși nu se folosesc crème sau electricitate, stimularea colagenului și a elastinei, estențiale pentru menținerea tonifierii și fermității mușchilor feței, se realizează în mod natural, din interior, printr-o ușoară presopunctură cu ajutorul degetelor. Se lucrează pe rând, fața, capul și decolteul, zone traversate de toate meridianele noastre energetice. Dacă sunt zone în care fluxul de energie este blocat, această tehnică reușește să le restabilească, astfel că se  optimizează întreaga funcționare fiziologică a organismului, cu reechilibrarea sistemului nervos al clientului.

 

Ce rezultate vom obține ?

 

Rezultatele liftingului natural  sunt vizibile chiar de la prima ședință când se lucrează în special țesutul conjunctiv.

 

Rezultatele estetice:

 • Fața va arăta mai relaxată, mai luminoasă, mai vibrantă;

 • Circulația sângelui va fi mult îmbunătățită, porii se închid, conturul feței va fi mai bine definit;

 • Țesuturile vor fi mai bine hidratate;

 • Mușchii își vor recăpăta tonusul și elasticitatea (prin eliminarea aderențelor din țesutul conjunctiv);

 • Culoarea pielii se uniformizează, devine mai sănătoasă, mai luminoasă, mai roz, ca urmare a oxigenării la nivel celular;

 • Piele devine mai întinsă, mai netedă, mai fermă, ca urmare a îmbunătățirii circulației lichidului intracelular cu rol nutritiv și de detoxifiere.

 • Umflăturile suboculare și cearcănele se ameliorează considerabil;

 • Liniile fine dispar, cele mai adânci se estompează (grație stimulării producției naturale de collagen și elastină din țesut);

 • Tensiunea din mușchi și fascii se disipează.

 

Rezultatele fizice:

 • La nivel fizic, efectele liftingului natural, pot fi comparate ce cele ale chirurgiei estetice, injectărilor de acid hyaluronic sau botox, dar fără riscurile și efectele secundare ale acestor proceduri;

 • Reechilibrarea sistemului nervos al clientului, având ca urmare o stare profundă de relaxare;

 • Detoxifierea generală, ca urmare a îmbunătățirii circulației limfei  și eliminării toxinelor ;

 • Se elimină tensiunea generată de emoțiile negative, care se reflectă pe față sub formă de riduri și se reinstalează astfel starea de bine;

 

Alte beneficii :

 • Tehnica poate ameliora, până la dispariție, durerile de cap și migrenele;

 • Poate diminua durerile cervicale

 • Somnul devine mai odihnitor;

 • Se obține o claritate în gândire;

 • O respirație mai ușurată;

 • O stare de bine generală;

 • Un sistem imunitar mai fortificat;

 • O mai bună funcționare a articulației temporo-mandibulare.

 

Îmbunătățirile estetice obținute prin această tehnică vor putea fi menținute pe termen lung, însă vor depinde întotdeauna și de vârsta clientului, de starea de sănătate și de starea de spirit predominantă a acestuia, de calitatea pielii, de adâncimea ridurilor, de constituția sa și nu în ultimul rând, de alegerea de a avea un stil de viață sănătos și pozitiv.

bottom of page